zaterdag 8 maart

Deze zaterdag werkten we vanuit de nieuwe -en verwarmde- loods van Evolve aan de Handelsweg 14A in Tynaarlo; een prachtige locatie, met alle wenselijke voorzieningen! De medewerkers van EVOLVE waren nog volop aan het werk op deze zaterdag, dus aan dynamiek ook geen gebrek.

Een delegatie van het CDA kwam langs om het project voor de mozaiekbank voor Vrijwillgers te bekijken. Ze plakten -met wisselend succes- een steentje mee en schaarden zich met plezier rondom het pronkstuk van meester-mozaieker Gerda Boersema; een van de 2 zijstukken van de bank waar Gerda een ijsvogel prachtig in mozaiek op heeft aangebracht! In het "groen" de delegatie van CDA-Tynaarlo met op de voorgrond lijsttrekker Hanneke Wiersema, daarnaast Gerda Boersema en Anna Kramer. Op de achtergrond (niet groen) Berend Vriezema van bedrijf Evolve. Voor het verslag zie ook facebook CDA-Tynaarlo 

                   Ook de Oostermoer ontbrak niet; Fotograaf Peter Rillema (rechts)  kwam, zag en maakte mooie foto's. Hier overlegt hij op de achtergrond nog even over zijn standpunt.

Gonny Fournier had zich als doel gesteld om de wolharige neushoorn deze dag af te maken; dankzij stug doorwerken- ook als de rest even pauze had, is het gelukt, HULDE!


Inline afbeelding 1        het was weer een leuke dag!